Kërko Apartament

OLYMPIC RESIDENCE

Ndodhet në një zonë panoramike pranë Liqenit Artificial të Tiranes, me një orientim dhe pamje të mrekullueshme si nga liqeni ashtu edhe nga Kopshti Botanik. Afër arterieve të komunikimit dhe pikave të rëndësishme për një zonë banimi cilësore, si shkolla, hapësira të gjelbra dhe zona argëtimi. 

 

FASADA E VENTILUAR

Redukton shpërndarjen e nxehtësisë. Më pak nxehtësi në fund të muajve të ngrohtë, dhe më shumë nxehtësi në muajt e ftohtë.

Lexo më shumë

GJELBËRIM VERTIKAL

Mbron nga rrezet direkte të diellit gjate verës dhe i lejon ato në dimër. Redukton ndotjen akustike dhe mbron nga erërat e forta.

Lexo më shumë

TEKNOLOGJI MODERNE

Izolim termik dhe akustik me standartet më të larta. Trashësi qelqi deri në 24 mm si dhe me mbushje me gaz Argon.

Lexo më shumë

Pse të zgjidhni Olympic Residence?

 

Kërko Apartament

 

Ndërtuesi

  AlbaKonstruksion ka një eksperiencë më shumë se 25 vjeçare në fushën e ndërtimit, dhe operon në tregun shqipëtar sipas standarteve Europiane! Lexo më shumë...