Kërko Apartament

Apartamenti 220

You are here

Tipi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
2
Kati: 
4
Sipërfaqe Individuale: 
91.4 m 2
Sipërfaqe e Përbashkët: 
13.8 m 2
Sipërfaqe e Përgjithshme: 
105.2m 2
Shkarko Planimetrine PDF: 

Olympic Residence ndodhet në një zonë panoramike pranë Liqenit Artificial të Tiranës, me një orientim dhe pamje të mrekullueshme si nga liqeni, ashtu edhe nga Kopshti Botanik.

Afër arterieve të komunikimit dhe pikave të rëndësishme për një zonë banimi cilësore, si shkolla, hapësira të gjelbra dhe zona argëtimi.

Kontakto Agjentin

Shitja