Kërko Apartament

Vendndodhja

You are here

 
Pozicionuar në zonën më të lakmuar të Tiranës, fare prane Parkut të qytetit, Rezidenca zhvillohet ndërmjet rrugës Liman Kaba dhe Unazës së madhe të Tiranës me një pamje të mrekullueshme.